Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Philips Senseo Sarista: Verse bonenkoffie in een minuutje

Philips Senseo Sarista: Verse bonenkoffie in een minuutje

Niets is zo lekker als de koffie van versgemalen koffiebonen. Met het Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat zet je deze heerlijke verse bonenkoffie in een handomdraai.


Met een druk op een knop heb je een heerlijke verse koffie. Makkelijker en lekkerder kan niet. Hier alle informatie over de Philips Senseo Sarista.


Kijk hier voor de beste en goedkoopste aanbieders van de Senseo Sarista

Koffiebonen in de Senseo Sarista bean-funnels

De verse koffiebonen voor de Senseo Sarista zijn verpakt in een zogenaamde bean-funnel. Deze funnel kun je bovenop de Senseo Sarista plaatsen waarna je voldoende bonen hebt op 20 koppen verse koffie te zetten. Met één druk op een knop heb je heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Tussendoor de bean-funnel verwijderen is niet nodig, maar dit kan eventueel wel.Er zijn namelijk 6 koffieblends te koop in deze funnels die hersluitbaar zijn. Je kunt dus voor een andere smaak kiezen en de bean-funnel vervangen door die met de bonen van een andere blend.

Drie sterktes

Niet iedereen drinkt zijn koffie even sterk. Daarom kun je het Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat instellen op drie standen: sterk, normaal en mild. Via een schakelaar kies je de sterkte die je wenst.


Met of zonder koffiekan

Het Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat is te koop met en zonder koffiekan. Bij introductie betreft het een zwarte Sarista (inclusief kan) en een goedkopere witte Sarista (zonder kan). De koffiekan is niet persé nodig want je kunt ook de koffie in kopjes laten lopen of een eigen kan gebruiken (mits deze past).

De originele Senseo Sarista isoleerkan past echter wel perfect op het apparaat en is de meerprijs dus meer dan waard. Bij de witte Senseo Sarista kun je een witte kan los bijbestellen.

Kijk bij de bovengenoemde  beste en goedkoopste aanbieders voor alle informatie en prijzen. 
Menu :