Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Leuke kinderbedden (Brandweerauto, raceauto e.d.)

Leuke kinderbedden (Brandweerauto, raceauto e.d.)

Speciale bedden voor de kinderkamer, altijd leuk! Daarom hebben we er hier weer een paar voor je.


Maak hier kennis met het Brandweerwagenbed, het Stockcar Bed en natuurlijk een paar versies van het prinsessenbed.

Kidkraft Brandweerwagenbed
Allereerst willen we je wijzen op het brandweerwagenbed van Kidkraft. Wat wil namelijk het gemiddelde Nederlandse peuter/kleuter jongetje worden? Juist,... brandweerman.


Met dit brandweerautobed kan hij vast trainen in zijn dromen. Het is niet alleen een leuk en fantasierijk bed, maar ook een praktisch bed voor kleuters en peuters. Het brandweerbed is lekker laag, beschikt over een handig opbergvak, en de ladders aan de zijkant van de brandweerauto doen meteen dienst als uitvalbeveiliging.

Step 2 Stockcar Bed
Het is bijna niet voor te stellen, maar niet ieder peuter- of kleuterjongetje wil brandweerman worden. Er zijn er namelijk ook die voor een carrière als autocoureur gaan. En dan het liefst in een auto waarin er nog een beetje gebotst kan worden. Het Stockcar bed van Step2 laat de jongetjes daar in ieder geval van dromen.


Dit stoere jongensbed heeft de vorm van een stockcar racewagen. Het is leverbaar in verschillende maten en daarom voor iedere kleine coureur in spe beschikbaar.

Prinsessenbedden
Jongetjes willen raceauto's of een brandweerauto. Een meisje wil een prinsesje zijn. Daarom hebben we enkele leuke prinsessenbedden voor je opgesnord. Leuke meisjesbedden van Kidcraft en Little Tikes. Echte bedden voor prinsesjes. Erwt niet bijgesloten.
Menu :