Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Een bedhuis op de kinderkamer

Een bedhuis op de kinderkamer


Een bedhuis, welk kind wil dat nou niet. Op zichzelf wonen in een eigen huisje op zijn of haar slaapkamer. We kijken hier naar de leukste bedhuizen voor op de kinderkamer.

Alle onderstaande bedhuisjes zijn (met hun prijs en specificaties) te vinden in het overzicht met alle kinderbedden. Hieronder beschrijven we een paar van deze leuke bedhuizen.

Droommeubel Concurrent boomhut

De hierboven afgebeelde boomhut (zonder boom) van Droommeubel Concurrent is een zeer indrukwekkend bedhuis voor kinderen. Gemaakt van steigerhout, voorzien van een balkon met hoogpolig tapijt, drie spotjes, een speelgoedkist, een inpandige slaapkamer met ramen. Dit bed is de droom van ieder kind! Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de prijs.

Droommeubel Concurrent Superstar

En zo heeft Droommeubel Concurrent nog veel meer mooie bedhuizen (zie het bovenstaande overzicht). Uit hun grote assortiment willen we nog het onderstaande Superstar kinderbed belichten.

Droommeubel Concurrent bedhuis

Droommeubel Concurrent bedhuis


Dit stijlvolle witgespoten bed heeft geen balkon en is daarom wat compacter en voordeliger. Ook dit mooie bedhuis is gemaakt van steigerhout. Je kunt dit bedhuis als stapelbed gebruiken of het onderste of bovenste gedeelte als speelruimte inrichten. Door zijn neutrale kleur en uiterlijk past dit huisje in iedere kinderkamer.


Bebies First Tree huisbed

Aanmerkelijk eenvoudiger, maar toch heel leuk is het onderstaande huisbed van Bebies First.

Bebies First Tree bedhuis

Bebies First Tree bedhuis


Ook dit kinderbed is geïnspireerd door een boomhut waardoor het heel goed in een junglekamer past. Maar door zijn neutrale vormgeving past het Bebies First Tree huisbed in ieder thema. Ook van dit bedhuis vind je alle informatie en de prijs in het bovenstaand overzicht.

Wickey bedhuizen

Ook Wickey heeft een aantal bedhuisjes in zijn collectie kinderbedden. Het zijn niet van die grotendeels afgesloten huisjes die de Droommeubel Concurrent maakt, maar het zijn wel sfeervolle ledikanten in speelhuis stijl. En lekker speels schots en scheef, zoals we van Wickey gewend zijn.

Wickey bedhuis

Wickey bedhuis


Kijk voor nog veel meer leuke huisbedden voor de kinderkamer in het bovenaan genoemde overzicht met alle bedhuizen voor de kinderkamer.

Zie ook: Meer tips kinderkamer inrichten

Foto bovenaan: Droommeubel Concurrent bedhuis


Menu :