Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Traprenovatie, doe het zelf, of laat het doen

Traprenovatie, doe het zelf, of laat het doen

Weg met die oude lelijke kaalgelopen trap. Na een traprenovatie ziet die trap er weer als nieuw uit.


Een traprenovatie kun je laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf, maar dat kost duizenden euro's. Je kunt het echter ook zelf doen. Daar zijn kant en klare pakketten voor.

Kijk hier maar. Je vind er kant en klare pakketten voor een doe het zelf traprenovatie. Deze traprenovatie pakketten bevatten traptreden, stootborden, onderlatten en een speciale uitlooptrede. Ook de juiste lijm en olie en lijm zijn aanwezig. Kortom deze pakketten bevatten alles dat je voor een traprenovatie nodig hebt.

En met het juiste materiaal is een traprenovatie geen moeilijke klus meer. De oude trap doet dienst als basis, er kan gewoon over de oude treden worden gemonteerd.

Ook een duidelijke handleiding wordt meegeleverd. Maar zie je het toch niet zitten? Geen probleem. Voor een kleine 400 euro komt er een dag een monteur langs die alles voor je plaatst.

Via de link hierboven krijg je meer informatie over de pakketten en de eventuele montage door een monteur. Waarmee je overigens voor de installatie alles rustig kunt doorspreken.

Zoals je er ook kunt zien is er veel mogelijk op het gebied van kleuren en houtsoorten. Ga je voor een bruin eiken trap met bruine stootborden? Of toch liever witte stootborden? Of liever kersenhout of grey wash treden? Het is allemaal mogelijk. Ook kun je het juiste aantal treden kiezen, want niet iedere trap is even hoog.

Kijk dus snel naar alle mogelijkheden, en (ook belangrijk) de prijzen.
Menu :