Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Badkamermeubel kopen

Badkamermeubel kopen

De tijd dat de meeste wastafels losse tegen de muur bevestigde wasbakken waren ligt wel achter ons. In een moderne badkamer maakt de wastafel deel uit van een badkamermeubel.


Niet verwonderlijk, want ten eerste wordt de ruimte in de badkamer zo veel beter benut, en ten tweede ziet zo'n wastafelmeubel er vaak schitterend uit.

Goed omgaan met de ruimte in de badkamer

Aan de ene kant bieden de meeste badkamers niet zo heel veel ruimte en aan de andere kant zijn er heel wat potjes, flesjes, doeken en andere spullen in op te bergen. Goed omgaan met de ruimte in de badkamer is dus belangrijk. En dat doe je met een badkamermeubel. Een goed badkamer-meubel biedt veel opbergruimte zonder dat het meubel zelf veel ruimte vraagt. Het badkamermeubel benut de ruimte onder en om de wastafel optimaal.Wasbak bovenop of in het badkamermeubel?

Bij de meeste badkamermeubels zit de wasbak verzonken in het meubel zelf. Maar er zijn ook wastafelmeubels waarbij de wasbak op het meubel wordt geplaatst. Dit kan op een manier waarop dat heel duidelijk zichtbaar is, bijvoorbeeld een keramieken wastafel op een houten onderkast. Maar er kan ook worden gekozen voor een design waarbij wasbak en onderkast één geheel lijken te vormen.

Hangende wastafel of staand wastafelmeubel?

Een ander verschil tussen badkamermeubels is dat je hangende wastafelmeubels hebt en kasten die op de grond staan. Hangende wastafelmeubels komen het meest voor, en zien er ook het mooist uit

>>> TIP: Hier vind je de beste aanbieders van alle soorten wastafels tegen de laagste prijs.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :