Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Moderne audiomeubels in diverse soorten

Moderne audiomeubels in diverse soorten

Audiomeubels heb je van diverse soorten hout, maar je hebt ook moderne audiomeubelen van materialen als aluminium, glas, hoogglans hout en kunststof. Ideale audiomeubels voor in een modern interieur.


Er zijn mooie doorzichtige audiomeubels, maar ook audiomeubels waar de speakers al ingebouwd zitten. Wij kijken hier naar beide soorten moderne audiomeubels.


>>> TIP: Kijk voor de mooiste audiomeubels en televisiemeubels op Beste TV-meubel Kopen.

Audiomeubelen van aluminium en glas

Merken als Janke en Jual maken mooie audiomeubels van aluminium en platen veiligheidsglas. Het zijn zeer solide audiomeubelen met meerdere glasplaten waarop je veel apparatuur kwijt kan. Ze zijn leverbaar in het zilver met doorzichtige glasplaten, maar ook in het zwart met zwarte glasplaten. De combinatie met zilverkleurige aluminium buizen en zwarte glasplaten komt ook voor. Een kabelmanagement systeem zorgt er voor dat kabels netjes weggewerkt kunnen worden.


Een belangrijke factor bij het kopen van een audiomeubel is of je er ook een televisie op kan plaatsen. Vaak is dat het geval, maar niet altijd.


Modern houten audiomeubel

Een modern audiomeubel van hout kan ook. Jual Furnishings maakt de Telford, een massief houten audiomeubel met zwart glazen platen. Het met walnoot gefineerde massieve eikenhout zorgt voor een luxe uitstraling die zowel in een klassiek als in een modern interieur past.TV/Audiomeubels met ingebouwde speakers

Heel speciaal zijn de Opus TV/audiomeubels van Mi Hub. Deze beschikken over ingebouwde speakers en subwoofers voor alle audio apparaten. De televisie, game-consoles, iPhone, laptop en andere stereo-apparatuur wordt direct op de tafel aangesloten. Heel bijzonder


Kijk voor meer informatie en prijzen van deze audiomeubels in het bovengenoemde Beste TV-meubel Kopen.

Zie ook: Meer tips voor de huiskamer
Menu :