Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De voordelen van Samsung Eco Bubble wasmachines

De voordelen van Samsung Eco Bubble wasmachines

Dankzij de Eco Bubble technologie kan Samsung een serie wasmachines op de markt brengen die geweldig goede wasresultaten kunnen behalen bij een lage wastemperatuur.


De Samsung Eco Bubble technologie spaart energie en wasmiddelen, en je was wordt sensationeel schoon.

Lucht en water zorgen voor effectieve eco bubbles

De Samsung Eco Bubble techniek gebruikt lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden bij deze techniek schuimbellen aangemaakt die gelijkmatig over het wasgoed worden verdeeld. Dankzij deze eco bubbles dringt het wasmiddel dieper en tientallen malen sneller in het wasgoed door. Dit geeft een veel beter wasresultaat, de was wordt veel schoner.

Wassen met koud water

Wat ook geweldig is, is dat er voor deze techniek geen warm water nodig is. Je kunt met Samsung Eco Bubble wasmachines dus op hele lage temperaturen wassen waardoor je wel 70% minder energie kan gebruiken. Dat scheelt natuurlijk enorm in de stroomkosten.

Kijk hier voor aanbiedingen van Samsung wasmachines


Reiniging zonder reinigingsmiddelen

Ook interessant is de Eco Drum Clean functie. Met deze andere nieuwe techniek van Samsung kun je af en toe je wasmachine reinigen. Water van zo'n 70 graden wordt dan op een hoog toerental door de machine gedraaid. Wasmiddelresten, vuil en bacteriën worden zo verwijderd. De machine wordt helemaal schoon zonder dat er reinigingsmiddelen aan te pas komen.


Meer voordelen

En zo hebben Samsung Eco Bubble wasmachines nog meer voordelen, zoals een keramische verwarmingselement dat kalkvorming voorkomt, een Diamond Drum trommel  met een reliëfprofiel en verzonken gaatjes die voorkomt dat was blijft haken, en een Aqua Control-technologie die de vloer tegen waterschade beschermt. Een digitale lekkagesensor kan vocht detecteren en zorgt er voor dat bij lekkage meteen de wasmachine en de watertoevoer worden afgesloten.

Kortom de Samsung Eco Bubble wasmachines hebben vele voordelen, en het zijn helemaal geen dure wasmachines.

Kijk boven bij de aanbiedingen van de beste aanbieders voor de laagste prijzen van Samsung Eco Bubble wasmachines.

Zie ook: Meer tips wassen en schoonmaken
Menu :