Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Speciale tapijttegels voor in de keuken of eetkamer

Speciale tapijttegels voor in de keuken of eetkamer

Tapijttegels in de eetkamer of keuken is niet altijd even praktisch. vetvlekken en etenresten tasten het tapijt snel aan. Gelukkig heeft Heuga nu speciale tapijttegels voor in de keuken of eetkamer.


Deze tapijttegels voor in de keuken en eetkamer beschikken over een vuilafstotende en vuilwerende laag. Bovendien bevindt zich in de rug van de tapijttegels een anti-microbieel middel.

Tapijttegels bestand tegen bacteriën en schimmels

Dit anti-microbiele middel voorkomt bacteriën en schimmelvorming. En als je morst kun je vlekken eenvoudig wegpoetsen. De Heuga tapijttegels voor in de eetkamer of keuken zijn namelijk vlekwerend behandeld. Hierdoor kun je vlekken eenvoudig wegvegen.

Een tapijttegel i makkelijk vervangbaar

En als de vlek zo dramatisch is dat deze echt niet meer weg te krijgen is, dan kun je profiteren van het algemene voordeel van tapijttegels. Een beschadigde tegel kun je gewoon weghalen en vervangen door een nieuwe tapijttegel.

Heuga geeft zeven jaar garantie op deze tapijttegels. Alle informatie en prijzen zijn te vinden in het overzicht van aanbieders van Heuga tapijttegels.


Zie ook: Meer vloeren tips
Menu :