Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Opklapbaar logeerbed. Goedkoop en handig.

Opklapbaar logeerbed. Goedkoop en handig.

Er zijn verschillende manieren om snel en makkelijk een extra slaapplaats te creëren voor een logé. Eerder keken wel al naar slaapbanken, dit maal naar opklapbare logeerbedden. Een opklapbaar logeerbed is erg handig om in huis te hebben.


Een opklapbaar logeerbed is een bed dat je na gebruik heel snel en gemakkelijk compact kunt inklappen. Opgeklapt nemen logeerbedden iets meer ruimte in dan een slaapmatje of luchtbed, maar slapen een stuk comfortabeler voor je logé.

Hier koop je goedkoop een opklapbaar logeerbed

En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, er zijn online al logeerbedden te koop voor een euro of 70, inclusief matras!. Kijk maar bij de aanbiedingen van opklapbedden.

Opvouwbaar logeerbed

Zo'n opvouwbaar logeerbed is meestal gemaakt van staal en soms voorzien van een houten hoofdbord. Het matras wordt meegeleverd omdat deze ook opvouwbaar moet zijn. Je hoeft er dus geen los matras op te leggen (en op te bergen!).

Een goed opklapbaar logeerbed neemt ingeklapt weinig ruimte in. Het is een smal pakket dat je in een verloren hoekje kunt schuiven, bijvoorbeeld naast een kast.

Comfortabeler dan een slaapmat of luchtbed

Doordat je bij inklapbare logeerbedden op een matras slaapt lig je er veel comfortabeler op dan op een luchtbed of slaapmat.

Gezien de lage kosten en de geringe ruimte die deze opklapbare logeerbedden innemen is het altijd handig er één of meerdere in huis te komen voor het geval er gasten blijven slapen.

Kijk bij bovenstaande online beddenwinkels voor interessante aanbiedingen voor bij het kopen van een opklapbaar logeerbed.


Zie ook: Meer tips slaapkamer
Menu :