Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Opklapbaar logeerbed. Goedkoop en handig.

Opklapbaar logeerbed. Goedkoop en handig.

Er zijn verschillende manieren om snel en makkelijk een extra slaapplaats te creëren voor een logé. Eerder keken wel al naar slaapbanken, dit maal naar opklapbare logeerbedden. Een opklapbaar logeerbed is een goedkoop logeerbed dat erg handig is om in huis te hebben.


Een opklapbaar logeerbed is een bed dat je na gebruik heel snel en gemakkelijk compact kunt inklappen. Opgeklapt nemen deze opvouwbare logeerbedden iets meer ruimte in dan een slaapmatje of luchtbed, maar slapen een stuk comfortabeler voor je logé.

Hier koop je goedkoop een opklapbaar logeerbed

En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, er zijn online al opvouwbare logeerbedden te koop voor een euro of 70, inclusief matras!. Kijk maar bij de aanbiedingen van opklapbedden. Daar vind je alle goede opklapbare logeerbedden tegen een lage prijs, en met veel informatie en selectiemogelijkheden om voor jou het beste opklapbare logeerbed te vinden.

Opvouwbaar logeerbed

Zo'n opvouwbaar logeerbed is meestal gemaakt van staal en soms voorzien van een houten hoofdbord. Het matras wordt meegeleverd omdat deze ook opvouwbaar moet zijn. Je hoeft er dus geen los matras op te leggen (en op te bergen!). Als je het logeerbed opklapt is meteen het matras weggeborgen.

Een goed opklapbaar logeerbed neemt ingeklapt weinig ruimte in. Het is een smal pakket dat je in een verloren hoekje kunt schuiven, bijvoorbeeld naast een kast.

Comfortabeler dan een slaapmat of luchtbed

Doordat je bij inklapbare logeerbedden op een matras slaapt lig je er veel comfortabeler op dan op een luchtbed of slaapmat. Op een matras slaap je nu eenmaal veel comfortabeler dan op de grond.

Gezien de lage kosten en de geringe ruimte die deze opklapbare logeerbedden dichtgevouwen innemen is het altijd handig er één of meerdere in huis te komen voor het geval er gasten blijven slapen.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van opklapbare logeerbedden voor interessante aanbiedingen voor bij het kopen van een opvouwbaar logeerbed.


Zie ook: Meer tips slaapkamer


Onderwerpen:
Opklapbaar bed, goedkoop logeerbed, opvouwbaar, logeerbed opklapbaar, logeerbedden.
Menu :