Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Formido beste online bouwmarkt

Formido beste online bouwmarkt

De bouwmarkten worden online steeds actiever. Waren hun websites in het begin vooral gericht op het geven van informatie en het maken van reclame voor de spullen in de winkel, tegenwoordig runnen bouwmarkten vaak ook een volwaardige webwinkel.


De beste van deze online bouwmarkten is die van Formido. Niet voor niets won de Formido webshop de Webshop Award 2014-2015 bij de bouwmarkten. Meer dan 275.000 consumenten brachten hun stem uit bij de gecombineerde verkiezing voor Beste Winkelketen en de Webshop Awards.

In de Formido webshop kun je werkelijk alles kopen waarvoor je normaal gesproken naar de bouwmarkt moet. Je kunt op je gemak de beste producten uitzoeken en deze laten opsturen. Op basis van je postcode wordt een Formido Bouwmarkt in je eigen regio geselecteerd die de bestelling binnen 2 werkdagen komt bezorgen. De bezorgkosten zijn daarbij afhankelijk van het formaat en gewicht van de bestelling. Veel bestellingen boven de 200 euro worden gratis thuisbezorgd. Kijk in de Formido webshop voor alle details.

Bestellingen kun je ook gratis afhalen bij je lokale Formido. Als je vandaag bestelt, kun je deze bestelling de volgende werkdag na 16.00 uur afhalen. Alles staat dan klaar om mee te nemen en omdat je vooraf via de webshop betaald hoef je niet bij de kassa in de rij te staan.
Menu :