Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Tips: Online 3D televisies kopen

Tips: Online 3D televisies kopen


3D is de nieuwste trend op televisiegebied. Steeds meer elektronicafabrikanten brengen 3D televisies op de markt. Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Sharp en Toshiba zijn de meest bekende aanbieders van 3D televisie.

Om 3D beelden op je televisie te zien moeten deze beelden wel in 3D worden uitgezonden. Bijvoorbeeld door een televisiezender of via een 3D blu-ray speler. 

3D bril

Ook heb je voor het bekijken van 3D beelden op een televisie een speciale 3D bril nodig. Dit omdat je bij een televisie vaak niet recht tegenover het scherm blijft zitten. Dat is een verschil met kleinere 3D computermonitoren (waarbij je soms wel zonder 3D bril naar 3D kunt kijken).

Er zijn twee soorten 3D brillen. Ten eerste de actieve 3D bril die draadloos in contact staat met de 3D televisie. Deze beschikt over twee kleine LCD-schermen die beurtelings onzichtbaar worden gemaakt. En er zijn veel goedkopere passieve 3D brillen die met polarisatie werken.

Online goedkoop een 3D televisie kopen

Ben je op zoek naar een goede 3D televisie voor zo min mogelijk geld. Kijk dan in het overzicht van beste winkels om een 3D TV te kopen.
Menu :