Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Vloeibaar rubber (Gummil). Ideaal tegen lekkage en vocht

Vloeibaar rubber (Gummil). Ideaal tegen lekkage en vocht

Last van een lekkage? Vloeibaar rubber (Gummil) is de oplossing. Of gebruik vloeibaar rubber om materialen tegen water, erosie, corrosie en chemicaliën te beschermen. Met vloeibaar rubber maak je alles waterdicht.Vloeibaar rubber is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller. En na behandeling is het 100% waterdicht.


Vloeibaar rubber (ook wel Gummil genoemd) wordt veel gebruikt voor het repareren van lekke dakgoten en daken, voor vijvers en voor badkamers en kelders. Maar je kan er bijvoorbeeld ook een dak van een schuurtje waterdicht mee maken.


Waar koop je vloeibaar rubber

Het beste vloeibare rubber is het originele product gemaakt door Gummil. Dit is verkrijgbaar via de Gummil website.

Kozijnen tochtdicht en vochtdicht maken

Het resultaat van een behandeling met vloeibaar rubber is niet alleen dat het resultaat waterdicht is, maar ook luchtdicht. Dat maakt vloeibaar rubber ook zeer geschikt voor het tochtdicht en vochtdicht maken van kozijnen. Vloeibaar rubber kun je op iedere ondergrond gebruiken, en is daarom geschikt voor houten kozijnen, aluminium kozijnen,  kunststof kozijnen, metalen kozijnen enz.

Badkamer waterdicht maken

Waar is veel vocht in huis? Juist, in de badkamer. Een douchecabines, inloopdouche, bad, sauna en andere natte ruimtes maak je moeiteloos waterdicht met het vloeibare rubber van Gummil. Je maakt er een  sterke duurzame dichting in hoeken en bij buisdoorvoeringen mee. En zoals we al schreven op iedere ondergrond, dus ook op metselwerk, beton, gipsplaten, steen, hout, cement, spaanplaten, houtvezelplaten, en noem maar op. Alles wordt waterdicht en tochtvrij.

Vloeibaar rubber in de tuin

Gummil is door zijn eigenschappen ook zeer geschikt voor vijvers, dakgoten, daken en tuinhout. Hout bescherm je met vloeibaar rubber tegen houtrot. Behandel bijvoorbeeld het onderste deel van houten palen die onder de grond gaan eerst met Gummil vloeibaar rubber. En het hout rot niet!

Meer informatie en prijzen

Het gaat te ver om alle toepassingen van vloeibaar rubber hier te behandelen. Maar op de bovenstaande Gummil website vind je veel meer informatie en kun je hun vloeibare rubber tegen de laagste prijs kopen.

Zie ook: Meer tips klussen
Menu :