Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Woood TV meubels

Woood TV meubels

Woood is een Nederlands meubelmerk dat uitblinkt in betaalbare houten meubelen van hoge kwaliteit. Woood meubelen zijn hoofdzakelijk gemaakt van massief houten materialen zoals FSC grenen en eiken.


Woood producten worden met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren. In hun collectie bevinden zich onder andere heel mooie TV meubels.


>>> TIP: Hier kun je aanbiedingen van alle soorten Woood meubels vinden.

Woood TV meubels 

Woood TV meubels zijn mooie tv meubels van eerlijk massief hout. Je hebt Woood TV meubels in diverse soorten. Bijvoorbeeld standaard houten televisiemeubels met open vakken voor de apparatuur en afgesloten kastjes voor dvd's en cd's, maar ook uitschuifbare meubels die je kunt verbreden als dat zo uitkomt. Ook de materialen zijn heel divers. Natuurlijk altijd hout (wat wil je met zo'n naam), maar je hebt de keus uit TV meubels van onbehandeld eiken en geborsteld wit grenen. Twee heel verschillende houtsoorten, maar ze zien er beide prachtig uit.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle Woood TV meubelen

Populaire Wood TV meubels zijn die uit de series Lars, Sandor en Vasco. De Woood Lars televisiemeubelen zijn handgreeploos terwijl de Sandor serie wel handgrepen heeft. De Woood Vasco TV meubels zijn wat modernere modellen. Hierbij wordt het hout met RVS gecombineerd.Zoals alle Woood producten zijn de Woood TV meubels prima van kwaliteit. Ze zijn makkelijk te combineren met andere houten meubels en ze passen uitstekend in menig interieur.


Menu :