Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Goedkoop Luxaflex jaloezieën, rolgordijnen en shades kopen

Goedkoop Luxaflex jaloezieën, rolgordijnen en shades kopen

Luxaflex is het meest toonaangevende merk op het gebied van binnenzonweringen zoals jaloezieën, shades, lamellen en rolgordijnen. Ze zijn zo bekend dat Luxaflex voor veel mensen gelijk staat aan jaloezieën.


Kwaliteit kost geld, dus Luxaflex is helaas een prijzig merk. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om via internet veel goedkoper Luxaflex artikelen te kopen.

Online worden er hoge kortingen gegeven op Luxaflex raambekleding. Zo kun je goedkoop Luxaflex producten kopen. Een A-merk, tegen B-merk prijzen. Kijk maar bij de beste winkels om Luxaflex te kopen.

Luxaflex brengt een brede collectie aan zonweringen en raambekleding voor binnen op de markt. Hieronder een overzicht.

Luxaflex horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën zijn het meest bekende product van Luxaflex. Deze Luxaflex zonweringen zijn zo bekend dat veel mensen horizontale jaloezieën luxaflexen noemen. Horizontale jaloezieën zijn heel betaalbaar. Ook is deze zonwering voor binnen heel praktisch en gaan horizontale jaloezieën lang mee.

Met horizontale jaloezieën kun je heel eenvoudig de hoeveelheid licht en de inval van het licht in een kamer regelen. Horizontale jaloezieën zijn in vele breedtes te koop.Luxaflex houten jaloezieën

Bovenstaande horizontale jaloezieën zijn meestal van aluminium, maar je hebt ook houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn in de jaren 50 voor het eerst door Luxaflex op de markt gebracht. Deze klassieke zonwering doet het vooral goed in een interieur waarin ook veel hout of andere natuurlijke materialen te vinden zijn. Houten jaloezieën zijn heel decoratief.

Luxaflex rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen zijn te koop in een breed scala aan kleuren, texturen en stoffen. Daardoor kun je voor iedere stijl en voor ieder interieur wel een geschikt Luxaflex rolgordijn vinden. Rolgordijnen hebben als voordeel dat je ze in zijn geheel maar ook gedeeltelijk naar beneden kunt laten. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een hoogstaande zon buitensluiten zonder dat de zonwering helemaal dicht hoeft.


Luxaflex duette shades

Luxaflex duette shades is een raambekleding met een unieke honinggraatstructuur. Deze Luxaflex shades houden niet alleen de zon buiten maar isoleren ook. Dat betekent dat ze in de zomer meehelpen het huis koel te houden, terwijl ze in de winter de warmte binnen houden. Dat komt doordat de honingraten de lucht vasthouden en zodoende isoleren.

Luxaflex duette shades zijn er in talloze kleuren en in transparante,lichtdoorlatende en verduisterende varianten.


Luxaflex plissé shades

Plissé Shades zijn geplooide zonweringen die eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Je kunt kiezen uit vele kleuren, patronen, weefsels, texturen en stijlen. Ze kunnen voorzien worden van een warmtewerende topar coating wat deze zonwering heel geschikt maakt voor serres en ramen die op het zuiden zijn gericht.

Luxaflex silhouette shades

Met de silhouette shades biedt Luxaflex een combi van zachte stoffen lamellen en doorschijnend voile. De lamellen lijken hierdoor te zweven. Met deze Luxaflex shades kun je heel nauwkeurig het binnenvallende licht en de inkijk van buitenaf regelen. Deze zonwering voor binnen heeft een geweldig mooie uitstraling.


Luxaflex facette shades

Luxaflex facette shades bestaan uit twee beweegbare lagen van afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten. Deze delen zijn ten opzichte van elkaar te verschuiven waardoor je lichtinval en inkijk nauwkeurig kunt bepalen en veranderen. Ook deze zonwering is te koop in vele kleuren en designs.

Luxaflex twist rolgordijnen

De twist rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar heen kunnen worden bewogen. Op deze lagen zijn horizontale transparante banen aangebracht. Twist rolgordijnen zijn een moderne eigentijdse variant op de klassieke raambekleding. Luxaflex Twist rolgordijnen zijn makkelijk te bevestigen en makkelijk in het gebruik. Ook deze Luxaflex zonwering is in vele kleuren en materialen te koop.


Luxaflex smart selection

Deze serie Luxaflex zonweringen is de meest eenvoudige en daarmee ook het best betaalbaar. Kies voor deze binnenzonweringen als je een goedkope Luxaflex oplossing zoekt die wel van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Kijk in het eerder genoemde overzicht van beste winkels om Luxaflex zonwering te kopen voor alle prijzen en meer informatie.

Zie ook: Alle raamdecoratie tips
Menu :