Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Stofzuiger met led-verlichting

Stofzuiger met led-verlichting

Je kent het wel. Het akelige geklik als je aan het stofzuigen bent. Zijn het steentjes die de stofzuiger invliegen of de Lego van de kinderen of misschien wel een oorbel. Met de Philips Performer Ultimate stofzuigers hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk iets opzuigt.


Het mondstuk van deze stofzuiger is namelijk voorzien van verlichting. En niet van zomaar verlichting maar van TriActive LED-verlichting die stof en ander vuil goed zichtbaar maakt.


Zo zie je heel precies en duidelijk wat er voor het mondstuk van je stofzuiger ligt, en dat voorkomt het per ongeluk opzuigen van bijvoorbeeld een blokje Lego, een puzzelstukje of een klein maar belangrijk schroefje.

Naast deze verlichting heeft deze stofzuigermond nog een voordeel. Hij is opmerkelijk plat waardoor je heel makkelijk onder banken en kasten kunt zuigen. Je hebt maar weinig hoogte nodig.


Automatisch aan en uitschakelen

En zo zijn er nog meer noviteiten te vinden in deze serie stofzuigers.  Zo gaat schakelt de Philips Performer Ultimate FC8955/09 stofzuiger automatisch aan als je de slang neerlegt, en gaat hij dan weer aan als je de slang weer optilt. Handig als je even met stofzuigen moet stoppen om de telefoon op te nemen, om wat stoelen te verplaatsen of om de deur te openen.

Deze stofzuigers zijn voorzien van een filter dat ze geschikt maakt voor allergie-patienten. Ook zijn deze Philips stofzuigers heel stil, maar toch krachtig.

Kijk op Beste Stofzuiger Kopen voor de aanbevolen winkels voor deze stofzuiger.

Zie ook: Meer tips schoonmaken

Menu :