Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ruimtebesparende baden voor in een kleine badkamer

Ruimtebesparende baden voor in een kleine badkamer

Wil je in een kleine badkamer toch een bad en een douche kwijt? Dan kun je een speciaal ruimtebesparend bad in je badkamer installeren. Met name Villeroy & Boch heeft hele handige baden voor kleine badkamers.


Deze baden zijn niet geschikt om in te douchen, daarvoor zijn de vorm en de afmetingen niet toereikend. Ze zijn echter wel groot genoeg om er heerlijk in te kunnen liggen.

Bad en douche apart

Dit soort ruimtebesparende baden wordt meestal gebruikt door mensen die naast hun douche nog een apart bad in de badkamer willen. Voor baden is zo'n ruimtebesparend bad zeer geschikt. De vorm met een breed gedeelte voor het lichaam en een smal gedeelte voor de benen is daarvoor gemaakt. Voor het opvangen van douchewater is de vorm minder handig zodat het niet aan te raden is een douche boven dit bad te hangen.

Villeroy & Boch levert deze ruimtebesparende baden in lengtes van 160 en 180 centimeter en in diverse breedtematen. Ook kun je kiezen tussen een linkse versie en een rechtse versie van een ruimtebesparend bad. Poten zijn eventueel apart te bestellen.

Online een ruimtebesparend bad kopen

Wil je meer weten over deze baden, bijvoorbeeld wat ze kosten? Kijk dan op Beste Badkamer Kopen voor de beste aanbieders van dit soort baden. Je vind bij deze aanbevolen winkels alle informatie en prijzen van een goed ruimtebesparend bad.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :