Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Vind hier je beste contactgrill

Vind hier je beste contactgrill


Met een contactgrill kun je heel wat lekkere hapjes bereiden. Tosti's natuurlijk, maar om een contactgrill als tosti-ijzer te bestempelen doe je deze veelzijdige grill echt tekort. Ook vlees, vis, groentes en panini's kun je met een contactgrill bereiden. En dat alles met geen of weinig olie of vet. Kijk hier voor de Contactgrill Keuzehulp waarmee je de voor jou beste contactgrill kunt selecteren.


Alle informatie voor de beste contactgrill

Bij de Contactgrill Keuzehulp van de Contactgrillshop geef je al je wensen en eisen op, en je krijgt een overzicht van de voor jou persoonlijk beste contactgrills. Dit overzicht kun je op prijs sorteren zodat je snel en makkelijk de beste contactgrill tegen de laagste prijs kunt vinden.

En niet alleen kun je de beste contactgrill selecteren. Van alle contactgrills zijn ook reviews, tests, gebruikerservaringen en alle voor en nadelen te vinden. Kortom, met de bovenstaande Contactgrill Keuzehulp vind je snel en probleemloos de voor jou beste contactgrill uit het grote aanbod aan grills.

Keuzemogelijkheden bij een contactgrill

De ene contactgrill is de andere niet. Bij de bovenstaande Contactgrill Keuzehulp kun je contactgrills op de onderstaande kenmerken selecteren:

Eventueel meegeleverde grillplaten

De plaat van een grill is geribbeld. Bij de meeste contactgrills stopt het daarbij. Er zijn echter ook grills waarbij de bakplaat uitneembaar is, en waarbij andere (meegeleverde) bakplaten gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld speciale bakplaten voor tosti's en wafels, en soms ook met een gladde bakplaat voor het grillen van bijvoorbeeld spiesen. Zo heb je een heel allround tafelgrill in huis die je overal voor kunt gebruiken.

Tafelgrill

Wat is een tafelgrill? Dat is een contactgrill die je helemaal open kunt klappen. Zodoende krijg je een goed alternatief voor een gourmetstel. Je kunt er aan tafel met z'n allen mee grillen.

Vaatwasserbestendige contactgrills

Natuurlijk kun je dit elektrische apparaat niet in zijn geheel in de vaatwasser zetten. Nou ja, dat kan wel, maar dat zal de elektronica niet overleven. Wel kun je bij sommige contactgrills de bakplaat afnemen en in de vaatwasser plaatsen. Vind je dit belangrijk? Dan kun je dit in de Contactgrill Keuzehulp als eis opgeven. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de aanwezigheid van een gootje die het vet afvoert. Vooral handig als je vlees of vis wilt grillen.

Contactgrill met zwevende topplaat

Een zwevende topplaat komt bij alle goede contactgrills voor. Bij deze grills is de hoek van de bakplaat instelbaar zodat er een goed contact is met het te grillen voedsel zonder dat dit voedsel geplet wordt.

En zo zijn er nog veel meer kenmerken waarop je een contactgrill kunt selecteren. Kijk de Contactgrill Keuzehulp bovenaan om de beste contactgrill voor jou te selecteren.


Zie ook: Meer tips keuken apparatuurFoto: Tefal contactgrill
Menu :