Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Koop kant en klare gordijnen

Koop kant en klare gordijnen


Zie je op tegen nieuwe gordijnen omdat het ophangen een lastige klus is? Niet doen! Voer hier de hoogte en breedte in, en eventuele andere eisen, en je kunt kiezen uit een groot aantal geschikte kant en klare gordijnen.


Kijk bij de kant en klare gordijnen keuzehulp om de voor jou perfecte gordijnen te selecteren. Je vindt daar alle geschikte gordijnen. Voor in de slaapkamer, de woonkamer of een andere ruimte in huis.

Geef de minimale lengte en de maximale lengte, de minimale hoogte en de maximale hoogte, en je krijgt een overzicht van alle geschikte kant en klare gordijnen. Daarnaast kun je nog selecteren op andere kenmerken zoals:

  • De kleur: Heel belangrijk is natuurlijk de kleur. Geef de basis-kleur op, en je krijgt een overzicht van gordijnen in alle tinten die bij die kleur horen.
  • Het materiaal: Stof of polyester? Of misschien wel katoen, kunststof, wol of linnen? Geef je materialen die je overweegt op, en alleen deze kant en klaar gordijnen worden in het overzicht meegenomen.
  • Lichtdoorlatend of doorzichtig: Nog zo'n belangrijke keuze bij het uitzoeken van gordijnen. Mogen ze licht doorlaten, of wil je ze gebruiken om de slaapkamer mee te verduisteren?
  • De prijs: Waarschijnlijk heb je een budget in het hoofd. Geef hier de maximale prijs op, en eventueel een minimum prijs.
  • Woonstijl: Ben je landelijk ingericht? Of ga je voor een industrieel interieur? Heeft eem Scandinavisch design je voorkeur, of ben je meer van de warme stranden? Het opgeven van een bepaalde stijl kan je selectie nog meer verbeteren.
  • Het merk: Misschien heb je wel voorkeuren voor bepaalde merken gordijnen. Hier vink je je favoriete merken aan.
  • Levertijd: De kant en klare gordijnen hebben een heel korte levertijd, maar de één is nog korter dan de ander. Wil je de gordijnen morgen is huis hebben, is voor het weekend vroeg genoeg, of mag het best een paar dagen duren? Bij de selectie kun je ook de levertijd meenemen.
Kijk bij de bovenstaande keuzehulp om je ideale kant en klare gordijnen te vinden.

Zie ook: Alle gordijnen tips

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :