Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Dweilen en zuigen met een elektrische vloerreiniger

Dweilen en zuigen met een elektrische vloerreiniger


Je kunt een vloer dweilen of een vloer zuigen. Maar met de Karcher Premium Floor Cleaner kan het beide! Zowel nat als droog de vloer reiniger met één handig elektrisch apparaat. Een stofzuiger en dweilmachine in één.


De Karcher Premium Floor Cleaner FC 5 is een populaire elektrische vloerreiniger. Met dank aan een slimme techniek kan zowel nat vuil als droog vuil in één keer worden gedweild en gezogen. Deze Karcher FC5 Premium is voorzien van draaiende rollen van microvezel die automatisch worden bevochtigd. Het natte vuil dat door de rol wordt opgenomen wordt meteen opgenomen. Zo bespaar je water (en wordt je vloer dus minder nat) terwijl de reiniging juist aanmerkelijk beter is.

Prijs en meer informatie

Kijk bij het overzicht vloerreinigers voor de informatie en prijzen van de Karcher Premium Floor Cleaner FC 5 en andere goede elektrische vloerreinigers.


Andere elektrische vloerreinigers

Elektrische vloerreinigers (ook wel boenmachines genoemd) worden gemaakt door onder andere Karcher, Bissell, Hoover en Nilfisk. Deze vloerreinigers kunnen in verschillende prijsklassen vallen. Je hebt heel krachtige boenmachines voor professioneel gebruik, maar ook heel betaalbare elektrische vloerreinigers voor thuisgebruik. Vooral de bovenaan genoemde Karcher Premium Floor Cleaner is bij consumenten een erg populaire elektrische vloerreiniger om te dweilen en zuigen.

In het eerdergenoemde overzicht van vloerreinigers vind je alle goede elektrische vloerreinigers en hun prijs. 

Foto's: Kärcher
Menu :