Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Woonwinkel JYSK, Scandinavisch design tegen lage prijzen

Woonwinkel JYSK, Scandinavisch design tegen lage prijzen


Op zoek naar de mooiste Scandinavische meubels tegen een heel aantrekkelijke prijs? Kijk hier voor de mooiste meubelen en andere woonartikelen voor woonkamer, eetkamer, badkamer, slaapkamer en kantoor.


Bij de Deense woonwinkel JYSK vind je al deze mooie woonartikelen tegen een bijzonder lage prijs. JYSK levert de mooiste meubels tegen lage prijzen. De Scandinavische woonstijl is momenteel ook in Nederland en België zeer populair.

Scandinavisch design

De Scandinavische woonstijl kenmerkt zich door minimalisme en strakke lijnen, maar ook door lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Omdat het in de Scandinavische landen een groot deel van het jaar donker is wordt er bij het Scandinavisch design veel aandacht besteedt aan licht. Dat gebeurt door te profiteren van het licht dat van buiten naar binnen valt, maar ook door het gebruik van lichte zachte kleuren zoals wit, grijs en lichtblauw. Deze kleuren koop je veel tegen in de Scandinavische woonstijl waarbij wit vaak de basis vormt.

Een strakke vormgeving

Strak is een ander kenmerk van het Scandinavisch design. De meubels zijn clean en sober op een positieve manier. Sierlijke vormen en overbodige fröbels komen in het Scandinavische design niet veel voor. Ook niet in de decoratie.

Maar dit betekent absoluut niet dat een Scandinavisch interieur kil en kaal oogt. Integendeel! Het geheel oogt juist fris en gezellig. Dit komt door het toepassen van veel natuurlijke materialen. Deze materialen, zoals hout, textiel en wol, stralen van zichzelf warmte uit.

In de Scandinavische woonstijl wordt ook veel gebruik gemaakt van grote en opvallende kamerplanten. Deze passen zeer goed bij de natuurlijke tinten van het Scandinavische design en brengen kleur en warmte in het interieur.

Kijk voor de mooiste Scandinavische meubelen en woonartikelen bij de bovengenoemde JYSK woonwinkel.
Menu :