Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste elektrische kachel woonkamer

Beste elektrische kachel woonkamer


Voor een woonkamer worden er heel andere eisen gesteld aan een elektrische kachel dan op een studeerkamer of in de klusruimte. Daarom kijken we hier naar de beste elektrische kachel voor de woonkamer.


In een woonkamer is het verwarmingsbereik (de meters die goed verwarmd kunnen worden) van een heel groot belang. Als dat bereik te kort schiet heb je nog weinig aan de elektrische kachel. OOk is het belangrijk dat de elektrische kachel zuinig is en het is fijn als de kachel stil is.

Getest: De beste elektrische woonkamerkachel

Kijk bij de best geteste elektrische kachels wat de beste kachel voor de woonkamer is. Daar zijn een aantal best geteste kachels te vinden.  Niet alleen voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook de beste elektrische kachel voor de slaapkamer, voor in de werkplaats en veel meer.

Tips beste elektrische kachel woonkamer

Hieronder geven we nog wat tips voor bij het kiezen van de voor joy beste elektrische kachel voor in de woonkamer.

  • We schreven het al, het verwarmingsbereik is belangrijk. Dit vind in het bovenstaand overzicht in vierkante meters weergegeven. Zorg ervoor dat het bereik niet lager is dan de oppervlakte van de kamer want anders stook je het nog niet warm.
  • Kies je voor een mobiele elektrische kachel of een kachel die je aan de muur bevestigd? Een mobiele kachel is ook in een andere ruimte te gebruiken als dat uitkomt.
  • Een ventilatorkachel kan handig zijn omdat deze in de zomer ook als ventilator gebruikt kan worden. Ook verwarmt een ventilatorkachel de ruimte snel omdat deze warme lucht blaast. Een nadeel is het geluid dat dit blazen met zich meebrengt.
  • Met een kachel met app en WiFi kun je de kachel al aanzetten voor je thuis bent.
  • Heeft de kachel een thermostaat waarbij je het aantal graden kunt instellen dan kun je de ruimte op een constante temperatuur houden.
  • In een huiskamer is het design natuurlijk ook van belang. Op de foto bovenaan zie je een mooie design kachel van Stadler.
Zie ook: Meer tips woonkamer

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :