Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Met een design bureaustoel maak je je kantoor of werkkamer extra stijlvol.

Bombo Chair on Wheels

Heel mooie design bureaustoelen worden gemaakt door de merken Casprini,
Kristalia, Lapalma, Magis, MIDJ en Sintesi. Deze veelal Italiaanse meubelmakers maken design bureaustoelen in verschillende soorten.

Een bureaustoel hoeft niet zakelijk en saai te zijn
Zo heeft Frencesco Binfare voor Magis een design bureaustoel ontworpen met een draaibare zitting van kunststof en netbespanning. Het onderstel is van chroom.

Adriano Tolomei ontwierp de Baba R voor Sintesi. Dit is een totaal andere design bureaustoel met een harde stevige kunststof zitting.

Sintesi Baba R

Heel strak is de Bombo Chair on Wheels, een door Stefano Giovannani voor Magis ontworpen design draaistoel voor op kantoor. Deze bureaustoel is gemaakt van ABS kunststof en staat op een roestvrij stalen onderstel.

Een heel comfortabele design bureaustoel is de Istar DP van MIDJ. Deze design stoel beschikt over een zachte leren zitting. en heerlijke armleuningen. De MIDJ Istar DP beschikt over een glanzend verchroomd stalen onderstel.

Ook comfortabel is de Kristalia Mantis die is ontworpen door Paolo Zani. Deze beschikt over lekker zachte kussens en een glanzend verchroomd onderstel.

Kristalia Mantis

Een voordelige design bureaustoel is de Orbit Swivel van de Italiaanse fabrikant Sintesi. Een stoel van hard kunststof met een opening aan de achterkant, en een onderstel van verchroomd staal.

Al deze bureaustoelen zijn in het bovengenoemde overzicht te bekijken.

Zie ook: Meer tips kantoor en werkplek

Onderwerpen:
Design bureaustoel, design kantoormeubelen, design bureaustoelen.
Menu :