Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Brabantia Wallfix droogmolen

Brabantia Wallfix droogmolen

De revolutionaire Brabantia Wallfix droogmolen neemt maar weinig tot geen plaats in. Deze droogmolen voor aan de muur is heel praktisch en biedt heel veel droogruimte voor al je wasgoed. Kijk hier voor tips en aanbiedingen van de Brabantia Wallfix droogmolen voor aan de muur.


Deze droogmolen bevestig je aan de muur en kan helemaal worden ingeklapt. Uitgeklapt neemt hij ook weinig ruimte in, maar je hebt wel 24 meter aan drooglijn tot je beschikking!

De Brabantia Wallfix droogmolen kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Hij is weerbestendig en windbestendig en een meegeleverde beschermhoes zorgt voor extra bescherming. Je kunt er een ook een luxe opbergbox bij aanschaffen die de Wallfix helemaal mooi maakt.
Op de Brabantia Wallfix zit vijf jaar garantie.

Hoewel je hem ook binnen kunt gebruiken is de Brabantia Wallfix vooral buiten een uitkomst. In een paar seconden is de droogmolen gebruiksklaar, en als je hem niet gebruikt is hij beschermt tegen weer en wind.Samenvatting:
De Brabantia Wallfix droogmolen / droogrek is heel praktisch want het is een droogmolen voor aan de muur. De Brabantia Wallfix bevestig je aan de muur (binnen of buiten) en neemt dus als je hem niet gebruikt geen ruimte in. Dit is de beste droogmolen en het beste droogrek voor mensen met weinig of geen ruimte voor een droogmolen.
Menu :