Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Vloerreiniger / dweilmachine: Dweilen en stofzuigen met één apparaat

Vloerreiniger / dweilmachine: Dweilen en stofzuigen met één apparaat


Dat is handig, een stofzuiger waarmee je ook nat kunt dweilen. Zowel harde vloeren als tapijt. Er zijn diverse allround vloerreinigers die dat kunnen. Hier stellen we er een paar van deze veelzijdige dweilmachines aan je voor.


Onderstaande vloerreinigers voor stofzuigen en dweilen zijn allemaal te vinden in het overzicht van vloerreinigers voor zuigen en dweilen. Dit zijn combinaties van een dweilmachine en een stofzuiger.

Bissell Crosswave dweilstofzuiger

Is het een stofzuiger die ook kan dweilen? Of is het een elektrische dweilmachine die ook kan stofzuigen? De Bissell Crosswave is beide, een echte 2-in-1 vloerreiniger. Het is een veelzijdig apparaat, want ook voor nat zuigen is deze stofzuiger niet bang. Een stofzuiger en dweil in één.


Het grote voordeel van zo'n apparaat is natuurlijk dat je in één keer de vloer kunt reinigen. Je hoeft niet met stofzuigen te stoppen een nat doekje te gaan pakken, je gaat in één keer door. Hij gebruikt niet veel water, maar wel genoeg voor een goede reiniging. Je hoeft ook niet eerst een vloer te zuigen om hem daarna apart te gaan dweilen.

De zuigprestaties vallen ook zeker niet tegen. Een prima vloerreiniger!

Kärcher FC 5 stofzuiger en dweil in 1

Ook Kärcher heeft zo'n elektrische dweilmachine en stofzuiger in één. De Kärcher FC 5 heeft evenals de Bissell Crosswave een handige twee-in-een functie kunnen nat en droog vuil in één keer worden gedweild en gezogen. Er wordt gebruik gemaakt van vochtige microvezel-rollen die automatisch worden gereinigd.


De Kärcher FC 5 kan overweg met alle harde vloeren of die nu van hout, steen of kunststof zijn. Een geweldige dweilmachine voor huishoudelijk gebruik met zuigfunctie. Volgens velen de beste elektrische dweil.

Hoover F38PQ dweilmachine en stofzuiger

De Hoover F38PQ is speciaal voor parketvloeren ontwikkeld. Het is een sterke 800W stofzuiger, met stoffen stofzak, en elektrische dweilmachine in één. De Hoover boenmachine wordt geleverd met drie borstels. Het is een echte allrounder, maar dan wel alleen voor harde vloeren.


Kijk in het bovenstaande overzicht van vloerreinigers voor al deze gecombineerde dweilmachines / stofzuigers voor thuis.

Zie ook: Meer tips schoonmaken
Foto bovenaan: Kärcher


Onderwerpen:
Een goede vloerreiniger is een stofzuiger en dweil in 1. Een vloerreinger is een elektrische dweilmachine voor thuis, maar dit dweilapparaat voor huishoudelijk gebruk is meer dan een elektrische dweil. Met d beste vloerreinigers kun je ook stofzuigen. Één machine voor dweilen en zuigen is natuurlijk enorm handig. Één apparaat als vervanging van zowel de stofzuiger als de dweilmachine thuis. Onder andere Karcher, Leifhet, Hierboven vind je aanbiedingen van de beste vloerreinigers  / multifunctionele dweilmachines.
Menu :