Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , , » Sfeer maken met muurstickers

Sfeer maken met muurstickers

Een muursticker is een eenvoudige manier om een effen muur in één keer helemaal aan te kleden. Er zijn heel leuke muurstickers ontworpen die een hele mooie sfeer creëren.


Het zijn vaak heel eenvoudige tekeningen en patronen, maar tegen een gekleurde muur zien deze er prachtig uit en maken van een anders saaie muur een vrolijke achtergrond.


1 grote muursticker, of een set van meerdere muurstickers

De toepassingen van muurstickers verschillen. je hebt muurstickers die je centraal op de muur plaatst, zoals bijvoorbeeld een wereldkaart. Maar je hebt ook taken die in een hoek beter tot hun recht komen, en je hebt losse vlinders of vallende bladeren waarmee je zelf een patroon kunt ontwerpen dat het beste in jou eigen interieur past.


Muurstickers voor de kinderkamer

Speciaal voor kinderkamers zijn er muurstickers met dieren, paddestoelen en auto's, en er zijn stijlvolle patronen voor een meer klassiek interieur.


Special effects

Grappig is de muursticker van een boom. Door in de 'takken' haakjes te plaatsen kun je er je jas of shawl aan ophangen.
En de vogels op een draad geven weer een heel ander effect in je huiskamer als je deze op de muur plakt.


Alle leuke muurstickers

Zo heb je heel veel leuke muurstickers. Hier kun je al deze leuke muurstickers vinden. En veel meer. Vele duizenden muurstickers! Evenals de prijs van al deze prachtige muurstickers.

Zie ook: Meer tips design huiskamer


Samenvatting:
Muurstickers zijn er in alle formaten, soorten en stijlen. Hier hebben we aanbiedingen van duizenden muurstickers verzameld. Muurstickers voor de kinderkamer, maar ook design muurstickers voor de woonkamer. Losse muurstickers en muursticker sets waarbij meerdere muurstickers samen een afbeelding vormen.
Menu :