Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Betaalbare maar mooie vitrinekasten

Betaalbare maar mooie vitrinekasten

Vaak wil je spullen onzichtbaar in een kast opgeborgen hebben. Maar je hebt ook spullen die je juist graag wil laten zien. Deze kun je dan uitstallen in een vitrinekast.Je hebt vitrinekasten in tal van soorten en maten, en gemaakt van verschillende materialen. Wij kijken hier naar mooie vitrinekasten die bovendien goedkoop in aanschaf zijn.

>>> TIP: Kijk hier voor honderden mooie vitrinekasten

Voor het mooi, maar ook praktisch

Zoals we al schreven kun je een kast gebruiken om onzichtbaar spullen in op te bergen, maar ook om mooie spullen juist onder de aandacht te brengen. Vaak verenigen vitrinekasten deze beide functies van een kast. Deze hebben een gesloten kast in het onderste gedeelte en glazen gedeelte aan de bovenzijde.

Decoratie in de vitrinekast

Achter het glas kun je dan een servies of glaswerk zetten. Maar ook beelden, vazen of kunstbloemen. Of je zet boeken stofvrij achter het glas van de vitrinekast. Alles wat je getoond wil hebben kun je in de vitrinekast zetten.


Verlichting vitrinekast

Door verlichting in vitrinekasten aan te brengen kun je de inhoud nog beter uit laten komen. De meeste vitrinekasten zijn daarom voorzien van verlichting.

De materialen waarvan vitrinekasten zijn gemaakt is heel divers. Je hebt eiken vitrinekasten, grenen vitrinekasten, maar ook kasten van andere soorten hout.

Kijk bij de bovenstaande vitrinekasten voor honderden vitrines in alle soorten en maten.

Zie ook: Meer tips voor meubels in de huiskamer
Menu :