Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ballarini pannen

Ballarini pannen

Ballarini is één van de belangrijkste en grootste fabrikanten van anti-aanbak pannen en andere pannen. Jaarlijks worden er 12 miljoen Ballarini pannen gemaakt.


Ballarini staat bekend om zijn aluminium pannen van de hoogste kwaliteit. Op Ballarino pannen zit minimaal 4 jaar garantie.

Waar kun je Ballatini pannen kopen?

Koekenpannen, wokken, kookpannen, hapjespannen, pannen voor inductie en pannen voor keramisch koken, Ballarini maakt ze allemaal. En al deze pannen hebben de beroemde hoge Ballarini kwaliteit. Kijk bij de de beste winkels om een pan te kopen om voordelig Ballarini pannen aan te schaffen.


Italiaanse pannen voor de hele wereld

De Italiaanse keuken is bekend om zijn hoge kwaliteit, en bij de Italiaanse keuken, die de hele wereld veroverd hebben horen pannen van de hoogste kwaliteit. Evenals de Italiaanse gerechten gaan de Ballarini pannen de hele wereld over. Slechts een kwart van de 12 miljoen Ballarini pannen die jaarlijks gemaakt worden blijft in Italië. Veel van de overige pannen worden in andere Europese landen verkocht.

Ballarini pannen zijn overal ter wereld te vinden. Met name in Amerika en het Midden Oosten zijn deze pannen populair.  De grootste afzetmarkt voor Ballarini is overigens Duitsland waar jaarlijks meer dan 3,5 miljoen Ballarini pannen worden verkocht!


Ballarini pannen sinds 1889

Het pannenmerk Ballarini werd al in 1889 opgericht in het Italiaanse Rivarolo Mantovano. De kasteeltorens van Rivarolo staan prominent in het logo van dit oude Italiaanse merk. De torens doken overigens pas in 1941 in het logo op.

Oprichter van het merk is Paolo Ballerini die een kleine werkplaats had waar hij metalen voorwerpen maakte. Tot 1960 maakte het familiebedrijf Ballerini vele soorten kookgerei en tafelgerei, maar toen ging men zich specialiseren in pannen.

Kijk bij de bovenstaande winkels voor Ballarini pannen tegen betaalbare prijzen.

Zie ook: Meer tips pannen en kookgerei
Menu :