Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Klustrappen: Veilige aluminium trapjes

Klustrappen: Veilige aluminium trapjes

Wie regelmatig klust kan niet zonder een goede klustrap. Deze aluminium trappen kun je inklappen en uitklappen waardoor je er erg stevig op staat. Iets wat belangrijk is tijdens het klussen.


Je hebt heel veel keuze uit goede aluminium klustrappen. Qua hoogte, maar ook qua model. Zo zijn er klustrappen met aan twee kanten treden. Deze trappen hoef je dus veel minder vaak te verzetten.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van de beste klustrappen, ladders en opstapjes

Trappen, opstapjes en ladders

De hoogte wordt uitgedrukt in het aantal treden. Voor een klustrap varieert deze van ongeveer 5 tot 8 treden. Lagere trappen worden keukentrapjes of opstapjes genoemd, en grotere aluminium trappen hebben de vorm van een ladder.

Altrex, de marktleider in trappen

Altrex is het belangrijkste merk op het gebied van klustrappen en andere aluminium trappen. Ze bieden aluminium trappen aan in verschillende modellen en hoogtes. Populair is de Altrex Castor, een aluminium trap die zeer geschikt is voor gebruik tijdens het klussen. Het is een veilige trap met antisliptreden en antislip onder de poten. En met een steunbeugel die houwvast geeft als je staat te balanceren.

Kijk via de links hierboven om voor alle prijzen en informatie over de beste trapjes.
Menu :