Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Barkrukken. Niet meer alleen voor in de eethoek.

Barkrukken. Niet meer alleen voor in de eethoek.

Barkrukken kom je steeds vaker tegen in een modern interieur. In een bar of aan een eettafel, maar ook in een werkkamer of kantoor. Dat laatste is niet verwonderlijk want een barkruk is en mooi modern meubelstuk en indien je voor de juiste barkrukken kiest zitten deze ook nog eens heel comfortabel.


Wij kijken hier naar verschillende barkrukken, zowel geschikt voor gebruik in de eethoek als in de studeerkamer.

Een overzicht van alle barkrukken

Barkrukken heb je in tal van stijlen en ze kunnen gemaakt zijn van tal van materialen. Er zijn sjieke barkrukken van leer of met een lederlook. Vaak zijn deze voorzien van een chromen onderstel. Maar er zijn ook barkrukken gemaakt van hout, plexiglas en/of kunststof.

>>> TIP: Kijk hier voor een overzicht met ruim 2.400 barkrukken!


Ergonomie barkruk


De barkruk staat niet bekend als een meubelstuk dat comfortabel en ergonomisch zit. Tegenwoordig zijn er echter vele design barkrukken te koop met een uitstekende ergonomische vorm. Deze barkrukken beschikken vaak over een ergonomische zitting die zichzelf aanpast aan de contouren van de rug. Daardoor kun je urenlang relaxed op deze barkruk zitten. Iets dat met een "ouderwetse barkruk" echt niet het geval is.

Let als je een barkruk koopt ook of deze is voorzien van een voetsteun. Dat zit erg plezierig.


Design barkrukken

Barkrukken kunnen iedere vorm hebben. Je hebt ze met en zonder leuning, met een rechte leuning en met een gebogen leuning, met en zonder verstelbare hoogte en met en zonder voetsteun. Kies een mooie design barkruk die mooi in je interieur staat, maar kijk ook naar het zitcomfort. Een leuning is belangrijk als er lange tijd op de barkruk gezeten moet worden, en dat geldt ook voor de voetsteun.

Zoals je in het overzicht met aanbiedingen van barkrukken kunt zien zijn er heel veel barkrukken te koop waaruit je kunt kiezen. Barkrukken in tal van stijlen en met tal van designs. Bepaal goed de eisen waaraan jouw barkrukken moeten voldoen, en kies dan uit het overzicht de juiste barkrukken. Keuze genoeg!

Hierboven kun je op alle manieren een selectie maken uit meer dan 2.400 barkrukken!

Zie ook: Tips eetkamer
Menu :