Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De beste keukentrappen en keukentrapjes

De beste keukentrappen en keukentrapjes

Net even te klein voor de hoogste planken in de kast? Een keukentrapje biedt hulp. Wij kijken hier naar de beste keukentrapjes die ook nog heel betaalbaar zijn.De beste keukentrappen zijn stevig, stabiel en makkelijk in te klappen. Ook een laag gewicht is belangrijk, omdat je zo'n trapje dan makkelijk ergens anders naartoe mee kunt nemen.


De beste keukentrap

De beste keukentrappen zijn voor je op een rij gezet. Kijk maar in het een overzicht van de beste keukentrapjes. Je vindt daar meer dan 80 van de beste trappen en trapjes!

Keukentrappen in alle maten

Keukentrappen heb je in verschillende hoogtes. Een laag keukentrapje kan maar 42 centimeter hoog zijn. We hebben het dan over keukentrapjes met 1 trede. Deze kleine trapjes zijn heel makkelijk op te bergen omdat ze nauwelijks ruimte kosten, en ze zijn heel handig om net een plank hoger in de kast te kunnen gebruiken of om het bovenste deel van het raam te kunnen lappen. Wil je echter serieus de hoogte in, dan zal je voor een iets hogere keukentrap moeten kiezen.

Huishoudtrap

Je hebt ook hogere keukentrappen met 2 treden. Een beste koop op dat gebied is de Hailo Mesterstep 8643. Deze voordelige maar goede keukentrap met 2 treden is 66 centimeter hoog. Dat staat voor een bereikbare werkhoogte van zo'n 2,8 meter (bij een gemiddelde lengte). Toch is het gewicht van deze lichte aluminium trap slechts 2,7 kilo. Naast keukentrap is deze Hailo Masterstep ook heel geschikt als monteurstrap of stevig trapje voor bij het klussen.


Kijk hier voor meer informatie en prijzen van deze keukentrappen in het hier boven genoemde overzicht van beste keukentrapjes.

Zie ook: Meer tips keuken
Menu :