Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Goede werklampen en kluslampen

Goede werklampen en kluslampen

Bij het klussen is goed licht van groot belang. Helaas is het als je binnen bezig bent al snel te donker of om je kluswerk goed te zien.


Gelukkig is een goede kluslamp niet duur en ook in het gebruik zijn kluslampen tegenwoordig erg goedkoop.

Werklamp met zuinige LED verlichting

Veel werklampen maken tegenwoordig gebruik van led-lampjes, en zoals bekend gebruiken led-lampen nauwelijks stroom. Een heel verschil met de oude kluslampen die vaak stroom vraten omdat ze veel licht moesten produceren met een gloeilamp.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van goede werklampen

LED geeft geen warmte af

Bijkomend voordeel is dat ledverlichting geen warmte afgeeft. Bij een werklamp is dat natuurlijk een groot voordeel. Het wordt daarom immers niet warm als je vlak bij de lamp aan het klussen bent.

Werklamp met standaard of looplamp?

Als je een werklamp zoekt kun je kiezen voor een draagbare werklamp of voor een kluslamp met een standaard. De tweede soort staat heel stabiel en heeft ook over het algemeen een veel grotere lichtopbrengst. Draagbare werklampen zijn vooral handig als je met de lamp in een kleine ruimte kruipt zoals een kruipruimte of achter een muurtje.Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van goede werklampen voor goede kluslampen voor weinig geld.
Menu :