Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kosten zonnepanelen

Kosten zonnepanelen

Pas op! De kosten van het plaatsen van zonnepanelen stopt niet bij de prijs van de panelen zelf. Zonnepanelen moeten ook geïnstalleerd worden en er komen kosten voor extra apparatuur en materialen bij.


Kijk dus niet alleen in een winkel wat zonnepanelen kosten, maar vraag een complete offerte aan waarin alle kosten zijn opgenomen. Alleen dan weet je zeker wat zonnepanelen je kosten.

Dat aanvragen van offertes gaat heel eenvoudig. Er zijn diverse sites waar je gratis en vrijblijvend offertes met totale kosten voor het plaatsen van zonnepanelen kunt aanvragen. Via deze sites krijg je dan - na het eenmalig invoeren van relevante gegevens - enkele offertes van lokale aanbieders toegestuurd. Deze totaal-offertes kun je dan makkelijk met elkaar vergelijken, en evetueel contact opnemen met één of meer van deze aanbieders.

De totale kosten voor zonnepanelen bestaan naast de zonnepanelen zelf uit omvormers, montagemateriaal, kabels en stekkers. De lokale aanbieders kunnen je ook precies vertellen wat voor subsidies er in je woonplaats eventueel gegeven worden. En je kunt bij deze deskundige personen met al je vragen terecht.

Het aanvragen van de offertes voor zonnepanelen is bij al deze diensten gratis en geheel vrijblijvend.

Zie ook: Meer tips zonnepanelen en andere verbeteringen aan je woning.
Menu :