Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Meubels in industriële stijl

Meubels in industriële stijl

industriele meubels

Voor het inrichten van je woning in een industriële stijl zijn prachtige meubels te koop. Hiermee maak je een ruw ingerichte woonkamer of andere ruimte helemaal af.


Eettafels, salontafels, eetkamerstoelen, fauteuils, bijzettafels, wandkasten, zitbanken, maar ook barkrukken, wijnrekken, ladenkasten en heel veel meer meubels zijn in industriële stijl te koop. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van industriële meubelen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Met deze industriële meubels kun je je huis helemaal in deze ruige stoer ogende stijl inrichten.

Industriële stijl

De industriele woonstijl is de laatste jaren sterk in opkomst. Het is een robuuste rauwe look waarbij bakstenen, beton en buizen gewoon zichtbaar zijn in het interieur. Ruw en onbewerkt zijn kenmerken van de industriele stijl. Beton, metaal, onbewerkt hout en leer zijn materialen die veel in een industrieel interieur zichtbaar zijn.

Ook de kleuren zijn anders dan bij de meeste andere woonstijlen. Felle kleuren kom je niet veel tegen in een industrieel interieur. Grijs, bruin en zwart zijn de dominante kleuren bij de industriele stijl. Met groen kun je wat meer kleur aanbrengen in het interieur.

Bij deze ruwe stijl horen ook bijpassende meubels en accessoires zoals een industriele lamp, een stalen eettafel of een ruw lederen bank. 


Productselectie: FonQ
Menu :