Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Multimediastoelen en gamestoelen

Multimediastoelen en gamestoelen

Dit maal kijken we naar een heel speciaal soort stoelen, namelijk gamestoelen en multimediastoelen. Dit zijn leunstoelen waarin je niet alleen heel comfortabel kunt zitten onder het gamen, maar die ook over een compleet stereosysteem beschikken zodat je tijdens het gamen qua geluid midden in de actie zit.


Deze gamestoelen zijn dus niet alleen ideaal tijdens het gamen, maar je kunt er ook optimaal van een film in genieten. Een homecinemaset op z'n best.


Multimediastoel

Multimediastoel is dan ook een betere benaming dan een gamestoel. Het geluid in zo'n stoel is  werkelijk geweldig, of je nu een game speelt, een film bekijkt of naar muziek luistert. Een goede gamestoel / multimediastoel beschikt niet alleen over speakers, maar ook een versterker, een bas-reflex luidspreker en een subwoofer in de rugleuning. Vooral dat laatste zorgt voor een sensatie, want je zit te trillen in je stoel tijdens de actie.

Huisbioscoop

Als je een huisbioscoop inricht is de aanschaf van enkele multimediastoelen een goede overweging. De prijs van deze gamestoelen en multimediastoelen begint bij zo'n 150 euro. Daarmee is een multimediastoel niet of nauwelijks duurder dan een bioscoopstoel of een goede leunstoel. En de bioscoopervaring van je thuistheater gaat met sprongen omhoog.

Gamestoel

Maar natuurlijk kun je zo'n stoel ook alleen gebruiken als gamestoel. Of je zet hem in de huiskamer om optimaal te kunnen genieten van muziek als je heerlijk aan het relaxen bent.

Aan te sluiten op al je audio- en video-apparatuur

Multimediastoelen en gamestoelen zijn aan te sluiten op alle soorten audio- en video-apparatuur. Bijvoorbeeld op televisies, dvd-spelers, gameconsoles (ook portable), mobiele telefoons, MP3-spelers en meer.

Kijk hier voor de beste aanbieders van goede multimediastoelen / gamestoelen
Menu :