Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Tips: Indeling van de kledingkast

Tips: Indeling van de kledingkastKoop je een kleine of een grote kledingkast? Als je een kledingkast voor de slaapkamer kiest ben je vaak geneigd om voor de grootst mogelijke kast te gaan. Want een grote kast is veel opbergruimte, hij moet alleen wel passen. Maar er is meer van belang bij de keuze van een kledingkast voor de slaapkamer. Hier enkele tips betreffende de kledingkast indeling en grootte van de garderobekast.

Voordelige kledingkasten

Koop voordelig een slaapkamerkast bij één van de winkels uit het overzicht van beste beddenzaken van de consumentensite Beste Kopen. Deze online winkels bieden veel mooie kledingkasten voor in de slaapkamer aan tegen lage prijzen.

Of kijk bij de aanbiedingen van kledingkasten voor een selectie van ruim 900 mooie kledingkasten. Hier vind je kledingkasten in alle prijsklassen, in alle formaten en met alle mogelijke indelingen.

De kledingkast indeling

Let bij de aanschaf van een slaapkamerkast vooral goed op de indeling van de kledingkast. Hang je graag je kleding uit. of ben je meer een stapelaar?

Door kleding te stapelen kun je veel ruimte besparen. Je hebt dan een kast met veel planken nodig. Ook laden zijn erg praktisch. Vooral voor het wegbergen van kleine kledingstukken zoals sokken en ondergoed. Daarvan passen er heel veel in een lade! Let dus bij de indeling van de kledingkast goed op het aantal laden. De beste kledingkast heeft veel lades.Kledingkasten zijn vaak standaard opgebouwd. Een kledingkast met twee deuren is vaak een combi van een hangkast en een legkast, alsof er twee kasten tegen elkaar aan zijn geschoven. Boven het hanggedeelte zit meestal één plank.

Zo'n standaard kledingkast biedt vooral veel legruimte. Een slaapkamerkast met drie deuren bevat meestal in het midden planken en daaronder laden. Je kunt kiezen of je aan de buitenkanten een leggedeelte en een hanggedeelte wil of twee hanggedeelten met een plank daarboven.

Grotere kledingkasten, met bijvoorbeeld vijf deuren zijn minder standaard. Deze bieden meer mogelijkheden tot variëren.


Spiegel op de kledingkast

Het heeft niet direct te maken met de indeling van de kledingkast, maar een spiegel op een kledingkast voor de slaapkamer is heel praktisch. En een spiegel op een kledingkast in de slaapkamer is ook mooi om te zien. Een spiegel geeft de kast een heel andere uitstraling en zorgt door het reflecteren van licht ook voor meer licht in de kamer. Ook zorgt een grote spiegel er voor dat je slaapkamer veel groter lijkt dan deze in werkelijkheid is.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van kledingkasten voor alle mogelijkheden voor de indeling van een kledingkast.


Zie ook: Meer tips slaapkamer

Onderwerpen
Indeling kledingkast, slaapkamerkast, kledingkast indelen, kledingkast indeling, kledingkasten kopen.
Menu :