Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Le Creuset pannen en ander keukengerei

Le Creuset pannen en ander keukengerei

Al sinds 10925 maakt het Franse merk Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een bijzonder hoge kwaliteit. De huidige pannen komen nog steeds uit dezelfde fabriek in Picardië als de allereerste.Vakwerk pannen

Iedere Le Creuset pan is uniek aangezien ieder onderdeel uit een éénmalig gebruikte mal van zand komt. Onderdelen worden uit de mal geschud, geknipt en handmatig verfijnd. Ook de controle vindt handmatig plaats. Je merkt, dit zijn geen pannen van de lopende band, maar op en top verzorgd maatwerk...nee, vakwerk!Milieuvriendelijk en energiebesparend

In 1925 maakte ze zich er nog niet druk om, maar gietijzeren pannen zoals le Creuset ze maakt zijn goed voor onze planeet. Gietijzer is een duurzaam materiaal en 100% opnieuw te gebruiken. Ook is gietijzer energiebesparend want het verdeelt de warmte veel beter en houdt het goed vast.

Le Creuset pannen gaan lang mee

Alle pannen, fluitketels, schalen en ander keukengerei van Le Creuset is afgewerkt met een gladde ondoordringbare laag email. Deze laag zorgt er voor dat het keukengerei van le Creuset bijzonder lang meegaat. Veel langer dan andere pannen, schalen en ander keukengerei.

Alle soorten pannen, hoge kwaliteit

Le Creuset maakt onder meer braadpannen, stoofpannen, sauteerpannen, koekenpannen, tajine, grillpannen, ovenschalen en fluitketels. En dit alles van extreem hoge kwaliteit!
Onderwerp:
Le Creuset is een een specialist in pannen, eetgerei en drinkgerei. Vooral de geëmailleerde gietijzeren pannen van Le Creuset zijn bekend. Een Le Creuset braadpan of Le Creuset stoofpan geldt als de beste braadpan / beste stoofpan die je kunt kopen. Goedkoop is een Le Creuset pan niet, maar met een Le Creuset braadpan / stoofpan heb je wel de beste braadpan. Ook de andere Le Creuset pannen zoals een Le Creuset grillpan, wokpan, kookpan, pannenset, koekenpan of andere Le Creuset pan is van hoge kwaliteit, en dat geldt ook voor ander Le Creuset keukengerei zoals een fluitketel, bakvorm. wijnkoeler of ovenschaal.

Menu :