Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Designtafels voor in de woonkamer

Designtafels voor in de woonkamer

Op zoek naar een echt bijzondere designtafel? Dan hebben we hier een mooie verzameling designtafels voor je.


Salontafels, eettafels, bijzettafeltjes en andere tafels die ontworpen zijn door topdesigners en die gemaakt zijn van de mooiste en beste materialen.

Niet iedereen neemt genoegen met een doorsnee tafel in zijn mooi ingerichte woonkamer of zithoek. Voor mensen die veel waarde hechten aan een mooi en origineel design zijn er prachtige designtafels te koop.

Kijk maar wat er allemaal te koop is in het overzicht van salontafels.

Dit is een rijke collectie originele tafels die zijn ontworpen door de beste designers op meubelgebied. Veel moderne strakke designtafels van materialen als aluminium en glas, maar ook warme en kleurrijke tafels.


Tafel met bio-ethanol brander

Deze tafels zijn soms letterlijk warm, want diverse fabrikanten van exclusieve meubelen maken prachtige salontafels waarin een bio-ethanol brander is aangebracht. Deze designtafels, gemaakt van moderne materialen, beschikken over een vuur- en hittebestendige glazen vuurkolom waarin een sfeervol vuur kan branden. Deze tafels zijn zowel geschikt voor het terras of een serra als voor de huiskamer.


Tafel met strak design

Andere designtafels zijn minder spectaculair en moeten het vooral hebben van hun strakke design dat prachtig staat in een moderne woonkamer. Maar dankzij hun schitterende tijdloze tijdloze ontwerp passen deze designtafels zich vaak ook moeiteloos aan in een ruimtes in een andere stijl.

In het bovengenoemde overzicht van mooiste designtafels vind je heel mooie salontafels.

Zie ook: Meer meubels woonkamer
Menu :