Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Design koffiekannen

Design koffiekannen

Een koffiekan is er in eerste instantie voor bedoeld om koffie warm en lekker te houden. Maar het is ook belangrijk dat koffiekannen er mooi uitzien.


Koffiekannen staan immers meestal goed zichtbaar in een keuken geplaatst, en je neemt ze ook regelmatig mee naar de woonkamer, een werkruimte of een vergaderzaal. En dan wil je dat de koffiekan er goed uitziet.

Gelukkig zijn er heel mooie design koffiekannen te koop. Koffiekannen die er vaak heel verschillend uit kunnen zien. Wij kijken hier naar dit soort mooie design koffiekannen.

Kijk hier voor aanbiedingen van koffiekannen

Bekende makers van design koffiekannen zijn Eva Solo, Zack, Stelton, WMF en Auerhahn. Dit zijn merken die helemaal gericht zijn op het ontwerpen van design keukenaccessoires. Keukenaccessoires die er niet alleen spectaculair mooi uitzien maar die ook heel goed geschikt zijn voor de taken waarvoor ze gemaakt zijn. Dat geldt ook voor de design koffiekannen van deze merken.


Een algemene beschrijving van design koffiekannen is moeilijk te geven. Iedere designer drukt zijn eigen stempel op de kannen die hij ontwerpt en ze kunnen er soms heel verschillend uitzien. Ook de materialen van design koffiekannen verschilt sterk. Je hebt ze van kunststof, glas, rvs en vele andere materialen. En vaak bestaat een design koffiekan uit verschillende materialen.

Kijk bij de aanbiedingen van design koffiekannen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Meer tips glazen en servies
Menu :