Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Verse thee zetten met een theepot met filter en theepers

Verse thee zetten met een theepot met filter en theepers


Op zoek naar een nieuwe theepot? Denk dan eens aan een theepot met een ingebouwd filter. Hiermee kun je theeblaadjes, munt, kruiden en andere ingrediënten voor je thee in de theekan laten trekken. Helemaal mooi wordt het als de theepot ook over een pers beschikt waarmee je deze ingrediënten kunt wegduwen indien de thee op de gewenste sterkte is.


De beste theepot / theepers op dit gebied is de Bodum Assam theepers die als beste uit de theezetter test is gekomen. Kijk daar voor alle informatie over deze theepers waarmee je alle soorten thee heerlijk vers kunt bereiden.Theeblaadjes, munt, kruiden, maar ook gewoon een theezakje kun je samen met kokend water in het filter doen. Is de thee op de juiste sterkte? Dan duw je met een hendel de pers naar beneden. De theeblaadjes en/of andere ingrediënten komen nu niet meer in contact met de getrokken thee en je kunt inschenken.

Kijk bij de bovengenoemde theezetter test voor alle informatie over de Bodum Assam theepers en andere theepotten met filter. 

Zie ook: Meer tips glaswerk en servies
Menu :