Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Een originele design bijzettafel

Een originele design bijzettafel


Op zoek naar een originele bijzettafel? wij hebben een aantal leuke bijzettafels voor je opgezocht. Bijzondere en originele bijzettafels in verschillende stijlen.


>>> TIP: Overzicht van de mooiste en leukste bijzettafels tegen de laagste prijs.

Hieronder staan een aantal van deze bijzondere bijzettafels.

Leitmotiv Bijzettafel For One
Sebas van den Broek ontwierp deze éénpersoon bijzettafel die je op tal van manieren kunt gebruiken. De bijzettafel biedt niet zo heel veel ruimte en is dus met name bedoeld voor één persoon. Deze kan de bijzettafel bij zich halen als hij of zij hem nodig heeft.


De Leitmotiv Bijzettafel For One heeft een chromen frame en een houten tafelblad.

Leitmotiv glazen bijzettafels
Leitmotiv heeft diverse mooie glazen bijzettafels in het assortiment. het design van deze glazen tafels ziet er strak en modern uit. Sommige van deze tafels beschikken over een dubbel glazen tafelblad. Zo kun je bijvoorbeeld tijdschriften onder de bijzettafel kwijt. Deze bijzettafels zijn vaak geschikt als salontafel.


Leitmotiv bijzettafel Double Top
Ook de Double Top beschikt over een dubbel tafelblad. In dit geval echter is slechts één van de twee van glas.Het andere tafelblad van deze moderne bijzettafel is van hout.Dat geeft de Leitmotiv Double Top een heel andere uitstraling van een volledig glazen tafel.

Maze int. Tee
Een design bijzettafel van Maze int. is heel modern. Een mooi voorbeeld daarvan is de Maze int. Tee. Deze metalen bijzettafel heeft zijn naam te danken aan zijn T-vorm. In de lange poot van de T kunnen heel goed tijdschriften worden opgeborgen.Deze design bijzettafel staat ook heel mooi als nachtkastje in een modern ingerichtte slaapkamer.

Umbra Condolisa bijzettafel
De Codolisa is een design bijzettafel van Umbra. Deze moderne kunststof bijzettafel beschikt over gaatjes en ruitjes die zijn voorzien van matglas. De bijzettafel beschikt over een deksel zodat je hem ook kunt gebruiken als kastje.VTwonen Sprokkeltafel
De VTwonen sprokkeltafel is een smalle houten bijzettafel op drie poten. Hij is verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. Deze bijzettafel is heel geschikt om er een kaars of vaas op te plaatsen.Kijk bij de aanbevolen winkels hierboven voor alle prijzen.

Zie ook: Meer tips woonkamer
Menu :