Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste stofzuiger (tests)

Beste stofzuiger (tests)

Stofzuigers heb je in vele soorten. Wat is de beste stofzuiger? Dat kan per huishouden sterk verschillen. Hier hebben we de beste stofzuiger op ieder gebied voor je.

beste stofzuiger

Stofzuigers worden regelmatig getest, door de Consumentenbond en andere organisaties. Hier heb je de uitslagen van al deze stofzuiger testen.Uitslagen testen beste stofzuiger

De uitslagen van al deze testen van stofzuigers kun je vinden op de website TestResults.nl. Daar zijn overigens nog veel meer tests te vinden. Uitslagen van vergelijkende tests op alle gebieden.

Wat voor testen kun je daar vinden? Hieronder een kort (en niet volledig) overzicht:

Beste stofzuiger bij allergie: Een HEPA-14 filter in de stofzuiger is een must voor allergie-patiĆ«nten zoals mensen die last hebben van stofallergie, allergie voor stofmijt en hooikoorts. Dit filter haalt al het stof en allergenen uit de lucht voor deze weer wordt uitgeblazen, maar lang niet alle stofzuigers beschikken over zo'n HEPA-14 filter.  Bij deze stofzuigertest is dit een vereiste.

Beste robotstofzuiger: Laat de stofzuiger zelfstandig voor je stofzuigen terwijl jij aan het werk bent of in de tuin zit te relaxen. De robotstofzuiger is de stofzuiger van de toekomst. Op TestResults.nl vind je diverse testen van robotstofzuigers.

Beste kruimeldief: Handstofzuiger, kruimeldief, kruimelzuiger, allemaal benamingen voor hetzelfde apparaat. Een kruimeldief is een klein compact stofzuigertje voor erbij. Makkelijk om even te pakken als er wat gemorst is. En kruimeldieven worden regelmatig getest. Op TestResults.nl zie je de resultaten van deze kruimelzuiger testen.

Beste stofzuiger per ondergrond: De beste stofzuiger voor laminaat is een andere stofzuiger dan de beste stofzuiger voor tapijt. Daarom zijn er verschillende testen voor verschillende ondergronden. Kijk bij de bovenaan genoemde testen van stofzuiger op TestResults voor alle testen van stofzuigers op deze verschillende vloeren.

En zo zijn er nog meer soorten stofzuigers, en dus meer testen. Op bovenstaande website vind je al deze resultaten.

Zie ook: Meer tips stofzuigers
Menu :